Problemă beton

Cati Lupaşcu a lansat pe blog o provocare pentru sinapsele cititorilor  în rubrica "Miercurea de râs".Iată despre ce este vorba:
Problema : Un constructor este platit cu 50 $ pe ora. Sunt angajati doi constructori, pentru instalarea a 7 PILONI DE FONTA, in scopul de a opri parcarea masinilor pe trotuar. Instalarea unui pilon dureaza o ora.

Intrebare: In cit timp vor realiza unde au parcat masina?!…

Sincer eu n-am putut estima în cât timp vor realiza unde au parcat maşina dar sper că o să-şi dea seama că nu au parcat-o bine înainte să se întărească betonul de la rădăcina polonilor.În caz că nu o vor face mai au o soluţie,să-i sune pe cei de la ridicări auto să le spună că e o maşină parcată neregulamentar pe trotuar.Ei au să le ridice cu macarăluţa lor maşina  peste piloni treabă care costă 200 de euro în acest preţ fiind inclusă şi filmarea evenimentului de către un poliţist vagabond comunitar

22 comentarii:

 1. Mai era una pe vremea lui Ceausesc, reala din Bucuresti, cu macaraua prinsa intr-o curte interioara intre blocuri si nu mai putea fi scoasa; si-au dat seama dupa ce au terminat constructia; nu mai stiu ce au facut cu ea.

  RăspundețiȘtergere
 2. Pe sistemul Je m'appelle mester Dorel. Parca ii si vad: "Baaa, si noi cum mai plecam de aici. N-o sa-mi mai vad familia vreodataaa...".

  RăspundețiȘtergere
 3. Stefan Stoica, tareeeeeeeeeeeeee!

  RăspundețiȘtergere
 4. :)))) Foarte tare, tipic romanesc....

  RăspundețiȘtergere
 5. aaa...si am uitat! Te-ai inoit de Paște? Are hainuță nouă blogul tău! S-o poarte sănătos!

  RăspundețiȘtergere
 6. Neatza! Dupa o saptamana fara net, am revenit azi in forta... cu o alta problema... de sezon. Hai, te invit la rezolvare!

  RăspundețiȘtergere
 7. Bai nu se poate. Cred ca si niste copii de clasa a 4-a daca ii puneai sa faca lucrarea aia, stiau unde sa parcheze duba. Doamne ce tara de oameni tampiti.

  RăspundețiȘtergere
 8. Asta unde s-a intamplat? :))))

  RăspundețiȘtergere
 9. Vorbești prostii. Mașina aia are să rămână acolo pe veci, monument național, așa cum în curtea FC.CFR se găsește o locomotivă, deși baieții nu se dau cu trenul.
  Și ca să fac aicișea o paralelă la situația prezentată aicișea, eu cunosc un om care în tinerețea lui, împreună cu echipa lui de meseriași, au zidit o cameră fară loc de uși sau ferestre :)) La beție desigur.

  RăspundețiȘtergere
 10. cum ma sa intaresti betonu la radacina "polonilor", ce polonii nu sint si ei oameni ce-ai cu ei ?

  RăspundețiȘtergere
 11. Anonim21:43

  cred ca au vrut sa tina in continuare trotuarul ocupat

  RăspundețiȘtergere
 12. Vai de motorasele noastre, asa e cand faci totul mecanic si mansarda se strica cate putin :)) adica, un pic de atentie si gandire n-ar strica deloc.

  RăspundețiȘtergere
 13. cat de prostuti sunt :))) am ras cu gura pana la urechi :)) nu-mi vine sa cred..

  RăspundețiȘtergere
 14. am dat mai departe articolul, sa rada toata lumea :))

  RăspundețiȘtergere
 15. :)Lol. Foarte tare. Dar sa stiti (de fapt cred ca stiti dar nu vreti sa recunoasteti) ca nu este 'tipic romanesc', este tipic pentru oamenii din toata lumea. Tipic romanesc este sa spui 'tipic romanesc'.

  Mie intrebarea mi-a placut.

  RăspundețiȘtergere
 16. Mi-a placut asta maxim dar nu stim ca asa e romanul? :)) Face intai treaba si dupa planul :))

  RăspundețiȘtergere
 17. Am ras cu pofta mult timp))) tare frate ce pot sa zic)

  RăspundețiȘtergere