Ce sarbatoreşte astazi Google?

Google sărbătoreşte astăzi ceva pentru că şi-a schimbat logo-ul.Desigur nu e nevoie să citiţi la mine pe blog ce sărbătoreşte pentru că puteţi face un singur click pe logo şi vedeţi.Asta e valabil de fiecare dată când google isi schimbă logo-ul(imaginea care apare deasupra căsuţei de căutare) în semn de sărbătoare.

   Defapt ce click pe logo..sărbătoarea de astăzi  e ştiută de vre-o 5000 de ani,de pe vremea când cuprul din serverele Google nu era nici măcar coif  împărătesc.Cam pe atunci s-au apucat stră-strămoşii englezilor să alinieze bolovanii la Stongenge pentru a sărbători acolo ziua soarelui.Nu pentru că soarele împlinea 4.654.432.432 de ani de când a ieşit din ou(da,mai întâi a fost soarele şi apoi găina)ci pentru că în 21 iunie  în emisfera nordică ziua e cea mai lungă din tot anul.Astăzi la cercul polar soarele nici măcar nu se mai oboseşte să apună lăsându-i pe Groelandezi să-şi sărbătorească ziua naţională în lumină maximă.

 Şi totuşi nu pentru aceasta am scris postarea de faţă,sincer uneori puţin îmi pasă cât e de lungă ziua şi de scurtă noaptea.Am scris acesată postare pentru că astăzi o persoană foarte foarte dragă,scumpă,frumoasă,iubită şi importantă pentru mine sărbătoreşte ziua ei de naştere.N-am să vă spun cine e pentru că acestei persoane nu-i place să fie în centrul atenţiei (aşa cum îmi place mie) Vă spun doar că în apropierea ei pentru mine timpul se scurge altfel,ca în teoriile lui Einsten privind corpurile cereşti şi scurgerea timpului.....Laaaaaaaaaaa Muuuuuuuulti Aaaaaaaani!!!!!

5 comentarii:

 1. Sa fie intr-un ceas bun! :) Bine ca se intoarce vara acasa...

  RăspundețiȘtergere
 2. La multi ani acelei persoane speciale!
  ..."soarele împlinea 4.654.432.432 de ani de când a ieşit din ou"... cam batran soarele asta!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ei, LA MULŢI ANI şi toate cele bune! O declaraţie foarte frumoasă, Mihai, se simte că e vorba de ceva special. Gândurile mele bune!

  RăspundețiȘtergere
 4. Sa-ti traiasca! LA MULTI ANI!

  RăspundețiȘtergere