Pe cine vreau eu să-l fac Tuborg Party Manager

E vreme de criză şi cei de la Tuborg s-au gândit că nu-i de glumă.E nevoie de distracţie ca să combată efectele stresului.Şi nu numai că s-au gândit dar au şi înfăptuit.Mai precis s-au hotărât să angajeze un Party Manager care să aibă grijă de "departamentul distracţie".
Pentru a fi siguri că ajunge la ei omul ideal pentru acest job cei de la Tuborg au pus la bătaie un salariu de 1000 de euro pe lună şi o maşină de serviciu marca Toyota Auris Hybrid şi au dat liber la toată lumea să se înscrie.Inscrierea pentru job se poate face pana pe 10 iulie 2011, prin inscrierea codului de sub capacul sticlei Tuborg sau cheita dozelor, fie pe www.tuborg.ro, fie prin trimiterea unui SMS la numarul de telefon 1858.

Pentru a câştiga job-ul de Party Manager Tuborg candidaţii trebuie să-şi creeze un profil pe site-ul www.tuborg.ro si să acumuleze cat mai multe puncte, pe care le pot obtine printr-un portofoliu cat mai larg de petreceri la care participa, incărcarea de fotografii pe profilul personal, colectarea de voturi, recomandarile prietenillor si prin rezolvarea testelor de aptitudini disponibile pe site.

În toată ecuaţia asta am şi eu un rol.Mai exact sunt trainer de Tuborg Party Manager şi susţin un candidat din zona Cluj.
Am ales sa îl susţin pe Radu Vlăduţ .Un student Clujean pe care când îl vezi chiar şi pe stradă îţi vine să strigi "Paaaartyy" şi să sari în sus...Hai nu chiar pe stradă dar pe o terasă sigur..
    Aici puteţi afla care este sloganul lui care m-a convins să îl susţin şi îi puteţi acorda un vot.Nu un vot pe degeaba ca la politicieni ci un vot pentru buna distracţie a multora,un vot pentru un job la care omul ăsta sigur se pricepe.

5 comentarii:

 1. aaa... eu sunt fan Timisoreana :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Pai... 1000 nu-i de colea. Succes amicului!

  RăspundețiȘtergere
 3. I-am dat like, Mihai. :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu iti doresc succes! Sper sa reusesti. Pentru ca meriti! :)

  RăspundețiȘtergere