Sfaturi pentru un party în camin.

Vă anunţam marţi că îl susţine pe Radu Vladut ( http://www.tuborg.ro/profil/radu.vladut ) în competiţia pentru un job super şuncă.Acela de Tuborg Party Manager.

Una dintre atribuţiunile celui care va fi Tuborg Party Manager va fi să organizeze petreceri extravagante în căminele studenţeşti.Cum eu am stat ani buni în cămin mă consider în stare să dau nişte sfaturi în privinţa asta.

1.Înainte să dai petrecere în cămin împrieteneşte-te cu unul dintre portari şi apoi asigură-te că el va fi de tură când dai petrecerea.Chiar dacă de obicei e mic,cu burtă şi cu şapcă portarul e piesă principală la o treabă din asta.Nu odată am văzut portari ofticaţi care sunau la poliţie că e gălăgia prea mare şi stricau toată petrecerea.Bineînţeles că nu recunoştea că ei au chemat poliţia.

2.Planifică treaba pe week-end.Atmosfera e mult mai degajată atunci în cămin.

3.Fii sigur că la petrecere vin doar studenţi şi eventual oameni cunoscuţi.Mulţi "din afară" au impresia ca un camin studenţesc e un loc al tuturor si al nimănui şi cam exagerează cu comportamentul.

4.Pregateste ceva bun de mâncare.Studenţii sunt o categorie de oameni care mănâncă destul de prost.Sigur n-o să uite petrecerea în care au avut parte de  o crăpelniţă de calitate

5.Consideră colegii din camerele vecine ca şi invitaţi.Sigur au să vină fără să-i chemi

6.Fă-ţi loc în camera(sau camerele) in care dai party-ul.Ridică de exemplu unul din paturi langa perete sau scoate-l cu totul din cameră

7.Pregăteşte din timp un playlist cu melodii care să fie pe gustul a cât mai mulţi dintre invitaţi.Dacă ai pe cineva care cântă live nimic nu va fi mai deosebit decât un mini concert în cămin.

8.Încearcă ceva mai special.De exemplu nişte reguli amuzante.Îmi amintesc de un pary la care era regulă să se bea doar cu stânga sau altă dată să nu se vorbească despre şcoală.Cine ţinea paharul în mâna dreaptă sau pomenea orice despre şcoală primea o dungă cu markerul pe mână.Cei care au avut cele mai multe dungi la final au făcut curat

9.Stabileşte o tematică a petrecerii.De exemplu "Cupluri celebre".Studenţii sunt oameni creativi.N-o să îţi vină să crezi ce se va amuza lumea când o să vină de exemplu cuplul "Audi A4". Unul cu o foaie A4 pe cap şi celălalt cu inscripţia Audi pe frunte.

10.Asigură-te că printre invitaţi sunt oameni în stare să fie "sufletul petrecerii" iar tu eşti unul dintre ei.

11.Când faci playlistul,regulile şi când alegi jocurile fă-o împreună cu cei cu care  te ajută să organizezi petrecerea ca să fii sigur că vor fi plăcute şi amuzante pentru toată lumea.

2 comentarii:

  1. suna chiar fain:))... uite cum dai idei bune la oameni :)

    RăspundețiȘtergere
  2. regula cu portarul este OBLIGATORIE, nu se poate altfel. Am patit-o si noi, in camin, s-au schimbat turele portarilor si am cam fost obligati sa urcam lazile de bere pe geam.
    Un coleg de camera, dupa ce s-a luat binisor, a pus cateva sticle in rucsac si a plecat cu ele sa mai ia bere. Cand cobora scarile in dreptul portarului, au inceput sa zdrangane sticlele si dupa ce a fost intrebat de portar ce are in rucsac, a raspuns calm : niste borcane de 800 de grame, ma duc sa le vand la magazin sa imi iau ceva de mancare, ca nu mi-au trimis ai mei pachet.

    RăspundețiȘtergere