Stetheadphone sau stetocăşti

Doctorii în general vorbesc foarte mult la telefon.Mă uit de multe ori la asistenţii de grupă şi mă întreb dacă nu cumva vorbesc mai mult la telefon  decât cu studenţii.Ei primesc telefon de la pacienţii care vor programare,telefon de la pacienţii care au uitat când au programare,telefon de la alţi doctori care vor să le trimită pacienţi cu pile şi fără programare,telefon de la muma pădurii care a făcut febră pentru că a uitat că are de ţinut regim şi a mâncat o drujbă cu tot cu drujbist şi aşa mai departe...Nişte băieţi(sau fete) de la firma Antrepo Design Industry s-au gândit că  doctorului îi şade cel mai bine cu stetoscop în urechi şi nu cu telefon sau căşti..Din gândul acesta s-a născut o nouă rasă de struţo-cămilă numită Stetheadphone sau pe româneşte Stetocăşti.Sunt nişte căşti care au formă de steoscop.Invenţia e deocamdată prototip însă inventatorii caută o companie care să o producă în serie...
Acuma să nu mă întrebaţi ce ar zice babele când or vedea doctorul vobind singur cu steoscopul în urechi...5 comentarii:

 1. Asta este chiar tare. Iată până unde poate merge inventivitatea...

  RăspundețiȘtergere
 2. Si in tensiometrul digital va fi incorporat un GPS.
  Am la serviciu un sef care din 8 ore vordeste la telefon 6. Cred ca pentru el ar trebui gasita o solutie sa ii incorporeze un terminal GSM direct in ureche.

  RăspundețiȘtergere
 3. ar fi in trand la un ipod!

  RăspundețiȘtergere
 4. Sa stii ca e buna ideea! De pe tenziometru', pac muta la convorbire cu soacra, pac la nievasta, pac la doftoru', pac la baba zaluda care si-a scos perfuţia etc etc. Injinioasa scula!

  RăspundețiȘtergere
 5. Anonim22:58

  Eu as inventa altceva: sa te culci la 1 octombrie si sa te trezesti absolvent.Imventia e in stadiul de prototip

  RăspundețiȘtergere