Cele zece porunci ale biciclistului român

1.Dacă tot îţi cumperi bicicletă ia-ţi una bună pentru siguraţa ta şi pentru liniştea nervilor tăi

2.Îndeamnă-ţi şi prietenii sau rudele să îşi cumpere bicicletă dacă nu au.Cu cât vei fi mai mult înconjurat de  mai mulţi biciclişti cu atât vei folosi bicicleta mai mult.


3.Foloseşte cască de protecţie chiar dacă la început ţi se pare ciudat sau incomod

4.Când faci reparaţii la bicicletă fă-le la unul care se pricepe.Astfel vei fi mai sigur şi nici nu ţi se va acri de bicicletă pentru că se strică prea des.

5.Dacă eşti din rândul sexului frumos nu te risca cu fustă pe bicicletă decât dacă ai luat cursuri de parapantism.

6.Ai grijă la regulile de circulaţie,nu trece pe roşu cum treci cu maşina că bicicleta nu are airbag.


7.Încearcă să nu calci pietonii pe bombeuri iar dacă se întâmplă să o faci nu-i înjura că s-au băgat în faţa ta.

8.Când laşi bicicleta undeva încearcă să o laşi într-un loc supravegheat.Nu te baza pe încuietoare că hoţii au decoperit demult cleştele.

9.Când asculţi muzică în căşti nu exagera cu volumul pentru că s-ar putea să nu auzi maşina aia care vine din partea din care  n-ai apucat să te uiţi înainte să te bagi în faţa ei

10.Dacă încerci să duci bagaje sau alte lucruri mai grele pe bicicletă pune-le echilibrat.Dacă vrei să duci o fată atunci ia două,una pe o parte şi una pe cealaltă.

6 comentarii:

 1. ...doua fete? :))))))... bicicleta aia chiar ca trebuie sa fie zdravana:P

  RăspundețiȘtergere
 2. La aia cu casca sunt de acord. Mi-am luat și eu cască ca să n-am probleme. Mai am nevoie de luminițe ca să pot circula prin oraș. Nu că am văzut prea multă lume circulând așa dar îmi place să cred că dacă mă strofoc pot respecta legea.
  La partea cu banii pe ea nu prea sunt de acord fiindcă poți să-ți iei un bmw (fac și biciclete) că dacă cazi sau te ia o mașină pe bot nu te mai salvează decât Isus.
  PS: bicicletele dacă n-au spațiu pot circula liniștit pe șosea, cei care au bicicletă și sar peste pietoni sunt doar niște ghiolbani nesimțiți.

  RăspundețiȘtergere
 3. Si daca fac parte din randul sexului frumos cum zici tu, ce tricou/maieu trebuie sa port: cu decolteu mare sau foarte mare?

  RăspundețiȘtergere
 4. E de discutat aici. La cum se circula cu masinile pe la noi prefer sa merg cu bicicleta numai in parc si pe trotuare. Rar merg pe sosea.

  RăspundețiȘtergere
 5. Eu nu vreau sa iau nici o fata pe bicicleta! Sa fie clar!:))

  RăspundețiȘtergere
 6. @Lumi Ro...eu zic sa ai grija cu decolteul ca poate intra vantul sub el ca sub fusta si iti iei zborul:P
  @cristi...sa stii ca si eu cand merg prin sat pe drumul national ies de pe asfalt cand trec masini pe langa mine...cred ca in ultimii 10 ani au murit cel putin 10 oameni la noi in sat cu bicicleta...
  @ alice georgiana...cred ca o sa corectez in text.o sa maentionez "daca esti baiat si vrei sa iei o fata":P

  RăspundețiȘtergere