Light graffiti pe asfalt sau cum sa desenezi cu lumina

      Un motiv pentru care îmi plac mie oamenii este acela că au idei.Astăzi vă prezint de exemplu o idee trăsnet a lui Marc Cameron  şi a fotografului său, Mark Brown..Hai să zicem nu chiar idee trăsnet dar în orice caz este vorba despre ceva  luminos.Mai exact, cei doi folosesc  tehnica fotografică a expunerii îndelungate plus nişte leduri plus reflexie plus refracţie plus extract de minţi luminate plus nu mai ştie nimeni ce şi reuşesc să obţină ce o să vedeţi mai jos.
        Pentru cine a avut impresia că vorbesc din Harry Potter...ideea este că Marc Cameron plimbă nişte leduri prin faţa aparatului în aşa fel încât în poză apar dungi luminoase,aşa cum apar nişte dungi roşii în loc de o maşină  în fotografiile făcute noaptea.

Alfa Romeo 4C Concept la BBC White City. Foto: Marc Cameron şi Mark Brown
În continuare maşini de formula 1 , McLaren, Force India, Lotus, Ferrari, Virgin Racing, şi Red Bull Formula 1 pe circuitul de la Silverston Acuma nu cred că e nevoie să vă spun că doar daţi voi seama că şi calculatorul a avut rol important în realizarea imaginilor...totuşi fotografiile nu au fost facute doar pe calculator.

6 comentarii:

 1. Am mai vazut genul acesta de grafitti, sper sa vad la un moment dat si in realitate

  RăspundețiȘtergere
 2. Interesanta modalitate de a crea frumosul. Nu stiam nimic despre acest fenomen. Pare foarte interesant. Componenta PC, clar este folosita la maxim.
  Salutari Mihai.

  RăspundețiȘtergere
 3. super :). In mod sigur are si calculatorul ceva de spus aici, dar sunt faine :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Uite ca m-ai prins pe felie oarecum... ce nu faci cu scule foto bune :P Sa-i vad ca fac asta cu telefonul mobil :))

  RăspundețiȘtergere
 5. culea e ca am vazut tot pe ceva blog ditamai obiectivul foto care se monteaza la Iphone sa il transforme in mare aparat foto:)

  RăspundețiȘtergere