Păzeşte-mă Doamne de mine că da alţii mă păzesc singur

A murit Amy Winehouse, ştiţi asta cu toţii.Moartea ei a fost un eşec pentru apropiatii ei, pentru rude, pentru psihiatrii care s-au ocupat de dezintoxicare, dezalcolizare şi deztâmpenizare, pentru oricine i-a vrut binele.Pentru ea a fost un succes pe care nu şi-l dorea...sau poate şi-l dorea, ştie iadul...La urma urmei ea a fost artistă iar o artistă dacă ar fi normală n-ar mai fi artistă...

Mai grav este faptul că la fel ca ea sunt mii doar în România.Despre ei nu scrie mai nimeni..Şi dacă scrie la ce le foloseşte lor?..La nimic...Şi dacă pe ditamai vedeta n-au putut să o salveze nimeni de la autodistrugere cine i-ar salva pe amărâţii dependenţi din Ferentari sau de oriunde?...Lupta cu drogurile a fost pierdută chiar de la inventarea lor, doar nişte legi draconice în privinţa asta ar putea rezolva ceva.Chestii gen "Spune NU drogurilor" sunt masaj la piciorul de lemn.

10 comentarii:

 1. Mihai, eu cred ca in orice dependenta, singurul care poate avea vreun succes este doar dependentul.
  Ma uit la taica-miu, e fumator inrait, n-as putea sa-l fac sa se lase nici cu argumente rationale, nici cu santaj emotional ... daca el nu vrea ...
  Poate ai si tu printe cunostinte genul asta de oameni.
  Nu doar drogurile pot face rau, sa nu uitam!

  RăspundețiȘtergere
 2. Considera ca toate campaniile mediatice gen: "Spune NU drogurilor" isi au rostul lor. Cu toate ca unui copil daca ii spui: "nu pune mana acolo!", exact asta va face.
  Pana la urma, orice om are o viata, una singura. Cum si-o traieste depinde de el.

  RăspundețiȘtergere
 3. eu spun ca legalizarea drogurilor usoare (de genul iarba) ar fi mai ok, ca asa poate s-ar lasa multi de bagat in vene si tras pe nas

  RăspundețiȘtergere
 4. Ai mare dreptate, in postare. dar eu cred ca societatea nostar este demult pierduta nu nu numai d.p.d.v. al drogurilor, si cred ca nici cele mai draconice legi nu ar mai putea-o salva. Eu sunt convinsa ca aceasta societate in curand se va autodistruge.

  RăspundețiȘtergere
 5. Ai pus punctul pe I: daca o mare vedeta pateste ceva toata lumea e stupefiata...de restul nici ca se aude vreo vorba!

  RăspundețiȘtergere
 6. @minoki - societatea noastra nu se autodistruge. E distrusa de sarantocii de europeni.

  @Mihai - Se spune frectie cu Diana la piciorul de lemn! :=)) Ai uitat-o pe Diana! ;)

  RăspundețiȘtergere
 7. Departe de asta, ce ma seaca pe mine e ca povestea asta e un soi de MJ reloaded.

  RăspundețiȘtergere
 8. @Alice Georgiana - Daca te uiti la Stirile ProTV de la 5 o sa ai o surpriza. Gheorghe, Vasile, Apetrei de la Botosani, ce au iubit-o pe Marioara sunt vedete. Aproape zilnic... ;)

  RăspundețiȘtergere
 9. Daca ar exista autocontrol probabil nu ar mai exista dependenta , dar in zadar .

  RăspundețiȘtergere
 10. Din cauza unei supradoze a murit? Am citit că nu e clar de ce.

  Nu poţi rezolva cu legi de fier. Multe prostituate au fost ţinute din scurt când erau mici de nişte părinţi draconici, nelăsate să iasă din casă etc. Adică a avut efect invers.

  Educarea ar fi poate o soluţie, dar mass-media de astăzi mai mult te incită la violenţă şi vicii decât să te educe sau să îţi dea sfaturi înţelepte. Mai e şi multă prostie din partea "privitorului"...

  RăspundețiȘtergere