Cu unii Dumnezeu e foarte generos

Ei sunt și  frumoși, au și talent.Dar noi ca oameni buni ce suntem nu ne supărăm nici pe ei nici pe Dumnezeu ci mai degrabă ne colorăm visele cu muzica lor...Eldar & Nigar, câștigătorii Eurovision 2011...încântați-vă, mie îmi plac până dincolo de limite

8 comentarii:

 1. ai perfecta dreptate! fiori de placere te cuprind când acsulti aceste minunate voci, ce se completeaza si întregesc, îngeresc de frumoase!
  Sa ai o duminica placuta! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Asa e ! Sa te uiti si la auditiile de la X-Factor UK sau Olanda. Sa vezi acolo cate talente. Eu de vreo saptamana numai asta fac.

  RăspundețiȘtergere
 3. ai dreptate dani,la sugestia ta m-am uitat deja la cateva si m-au impresionat:)

  RăspundețiȘtergere
 4. offtopic: intalnirea cu bloggeri de la Cluj e vineri 23.09.11 ora 19.00
  detalii aici
  http://kidlilly.wordpress.com/2011/09/19/intalnirea-de-la-cluj/#comment-4884
  astept confirmarea ta :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Da-ne o mana de ajutor si tu, si scrie despre marsul biciclistilor din Cluj, editia aniversara de 4 ani de pedalat lunar prin oras (22 Septembrie 2011):

  http://www.facebook.com/event.php?eid=268890003139559

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu e doar pomană de la "Ăl de Sus", mai e şi muncă, multă muncă ... Dumnezeu îţi dă dar nu-ţi bagă în traistă!

  RăspundețiȘtergere
 7. Mi se pare o melodie total banala. Dar e poate pt. ca zilele astea, fiind indragostit, nici un fel de arta nu mi se pare pe masura realitatii !

  RăspundețiȘtergere
 8. uneori imi plac si melodii banale, mai ales cand sunt cantate de o blonda cum e cea din videoclip...dealtfel a inceput sa imi placa melodia canam vazut videoclipuluneori imi plac si melodii banale, mai ales cand sunt cantate de o blonda cum e cea din videoclip...dealtfel a inceput sa imi placa melodia canam vazut videoclipul

  RăspundețiȘtergere