Întâlnire de bloggeri clujeni - astazi

După cum bine a iniţiat Lily şi după cum bine au judecat şi socotit Napocel, Artificiality, Colorbliss,  eu şi nu numai...Mâine, în ziua de vineri, 23 septembrie 2011 se anunţă cu mare fast şi ceva food & drink o ÎNTÂLNIRE DE BLOGGERI CLUJENI.Aceasta se va înfâptui la Marty , pe Horea la ora 19:00..Motiv de mare bucurie pentru mine pentru că e prima meet-uială de bloggeri la care particip.Având în vedere că astăzi va fi şi ziua în care voi susţine ultima dintre cele 3 probe ale examenului de licenţă vă imaginaţi voi că întâlnirea aceasta cade la fix...
      Gata, nu vă scriu ma mult că e ora 1 dimineaţa şi peste 8 ore sunt cu slide-urile în stânga şi cu o comisie în dreapta care apreciază nedescoperitul meu talent meu de prezentator de lucrări ştiinţifice...

3 comentarii:

 1. Asteptam impresii de la eveniment. :) Have fun, iar tie bafta la licenta.

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
  Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
  Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
  1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
  2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
  3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
  Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina "schimb de link" vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
  Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
  Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

  RăspundețiȘtergere
 3. No așe că n-am reușit să viu! :lol:

  RăspundețiȘtergere