Cluj, ce autobuz sa iau

Dacă te afli undeva în Cluj şi vrei să ajungi altundeva, tot în Cluj dar nu ştii ce mijloc de transport în comun să iei cea mai simplă metodă de a  afla este să foloseşti site-ul intrabus.ro.Introduci acolo strada de pe care pleci şi strada pe care vrei să ajungi şi în câteva secunde ştii ce autobuz poţi lua, la ce oră pleacă din cea mai apropiată staţie şi câte minute mai ai de mers pe jos...

click pe imagine pentru a mări
 IntraBus a fost lansat în mai 2011 de doi tineri cu idei şi este din câte ştiu singurul planificator de rute urbane din România.Eu am aflat despre el din Adevărul şi m-am hotărât să-l promovez pe blog pentru că e o chestie care merită promovare gratuită iar eu sunt unul căruia îi place să facă volutariat în lumea 2.0.
  Un astfel de site ar trebui sponsorizat de primaria fiecărui oraş mare din ţară şi să poată fi accesat de la acele infochioşcuri pe care primăriile cheltuie mii de euro.Info chioşcuri care să fie bine amplasate, adică la gară, aeroport, în centru.Nu cum sunt acum ,ascunse prin parcuri  după copaci de le ştiu locul numai pensionarii şi  veveriţele.
Felicitări pentru iniţiativă creatorilor site-ului; Alin Rad-Pop şi Anamaria Duculescu.O interfaţă  a site-ului vostru care să funcţioneze şi pe mobil ar fi tare binevenită

6 comentarii:

 1. DA, da, da. E chiar util asa ceva, mai ales pentru cei nou-veniti in oras!

  RăspundețiȘtergere
 2. Este un inceput care sincer ma uimeste!

  RăspundețiȘtergere
 3. Chiar nu stiam, grozava idee,acum cu siguranta vor fi mai putini rataciti in Cluj. :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Pacat ca nu era si cand am fost eu, toate explicatiile de la clujeni cu "in sus" sau "in jos" mi-au dat mari batai de cap :)).

  RăspundețiȘtergere
 5. Foarte util site-ul. Azi am vazut ca au facut si pentru Bucuresti. Te scuteste de multe rute gresite, injuraturi si dureri de cap.

  RăspundețiȘtergere