Hai la Cluj Arena!

Festivităţile de inaugurare a stadionului "Cluj Arena" sunt programate pentru zilele de 8,9 Octombrie când vor concerta în faţa Clujenilor Scorpions, Smokie, Loredana, Voltaj, Smiley, Semnal M, Sensor, Grigore Leşe,Pasărea Colibri,Loredana, Agurida, Horia Brenciu &Hb Orchestra.În data de 11 Octombrie 2011 se va juca şi meciul inaugural de fotbal între “U” Cluj şi Kuban Krasnodar.Programul oficial îl găsiţi pe hailaclujarena.ro

Legat de aşteptările pe care le am de la organizatori;Dată fiind importanţa evenimentului cred că încărcătura emoţională şi stresul asupra organizatorilor va fi destul de ridicat şi sper să nu se încurce lucrurile şi să  înceapă concertul cu întârziere.Nerăbdarea este destul de mare când vine vorba să-i vezi live pe Smokie sau pe Scorpions.În rest mă aştept la muultă muzică bună şi distracţie.

  Cât despre mine, cred că sunt cel mai bun pentru a fi blogger oficial "Cluj Arena" pentru că pur şi simplu gândul că aş putea fi îmi face inima să bată cu putere.Asta se întâmplă în primul rând pentru că sunt un mare iubitor al Clujului.Iubesc Clujul şi toate lucrurile bune care i se întâmplă acestui oraş mai mult decât cei care s-au născut în Cluj.Drept dovadă este faptul că am ales să părăsesc frumoasa mea ţară natală, Bucovina,pentru a trăi în Cluj.
      În al doilea rând pentru că îmi plac foarte mult formaţiile "principale" care vor concerta la Cluj în 8 şi 9 Octombrie.

Pe Scorpions i-am mai văzut odată la  Sibiu în 2007 de 1 decembrie, a fost o zi pentru care mă felicit de fiecare dată când îmi amintesc(Credeaţi că doar Mr.Bean se felicită singur?).Pe Smokie nu i-am văzut  până acum dar îi ascult de multă vreme şi ador să ascult live "Living next door to Alice", "For a few dollars more" sau "Mexican girl" şi  în calitate de blogger oficial poate să-i întâlnesc faţă în faţă apoi să vă povestesc pe blog cu emoţie retrăind momentul la fiecare cuvânt tastat.
       În plus ar fi chiar nemaipomenit să-i întâlnesc pe cei de la  Pasărea Colibri pentru că-i ascult din copilărie şi le ştiu pe de rost melodiile.Cât despre Grigore Leşe cred că aţi intuit deja."Cântec despre Bucovina" este melodia mea de suflet şi drept vă spun că daca mi-ar cere aş cânta-o alături de el pe scenă deşi n-am făcut în viaţa mea aşa ceva....No ziceţi voi acuma.Nu-s eu cel mai bun de blogger oficial "Cluj Arena"?

Acest articol a fost scris pentru a participa la concursul  organizat de Dan Olteanu pentru desemnarea a 6 bloggeri oficiali "Cluj Arena"

5 comentarii:

 1. Draga Mihai, tin pumnii sa câstigi titlul de "blogger oficial" la acest megaspectacol! ai motive "grele"! Mi-as fi dorit si eu sa iau parte la un asemenea spectacol, însa mi-este imposibil, de aceea, abia astept sa citesc cronicile tale, eventual interviuri ;) Îmi place mult cum scrii, deci: succes, distractie maxima si vizionare placuta!

  RăspundețiȘtergere
 2. succes la concurs! :)... si bucura-te de muzica buna! Pe Scorpions i-am vazut in 92, cred, la Bucuresti. A fost frumos, chiar si daca romanii au avut o scena prea slaba pentru a suporta greutatea luminilor si efectelor speciale pe care le adusesera germanii :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Mult succes la concurs, Mihai!

  RăspundețiȘtergere
 4. Baftă, Mihai :) Dacă intri, clar ai să te simți bine!

  RăspundețiȘtergere
 5. Felicitări :). Ne vedem acolo.

  RăspundețiȘtergere