Nu mă uita

L-am văzut într-o seară pe Florin Piersic la emisiunea Naşul.La sfârşit a recitat cu lacrimi în ochi "Repetabila povoară" ..Îmi amintesc că prima oară l-am văzut live  la Teatrul Naţional din Cluj a spus atunci,tot cu lacrimi în ochi că tot ce-şi doreşte de la noi este să nu-l uităm..
     Trebuie să fie apăsător de trist să simţi că îmbătrâneşti, că trece vremea ta,că te stingi.Am şi eu un bunic de 83 de ani.Uneori am impresia că n-are nici 50..Joi a zburat în Israel, e acolo în vizită la nişte prieteni.Totuşi vara asta într-o duminică m-a chemat cineva că i s-a făcut rău bunicului la biserică.Mi-a spus atunci şoptit...eu aşa o să mor, dintr-odată...Şi aşa este, într-o zi, viaţa sau moartea ne desparte de oameni dragi nouă şi ei mai rămân vii doar în amintirea noastră....măcar acolo...

6 comentarii:

 1. Eu nu mai am bunici dar mi-aş dori, măcar o zi, să mai pot sta cu ei.

  RăspundețiȘtergere
 2. ...ai dreptate, Mihai, ceva din ei traieste in noi. Mie mi-e dor de bunicul din partea mamei, era un om putin aspru si in acelasi timp hatru, iar eu... eram preferatul lui, dintre toti nepotii. Asta nu m-a exclus de la un tras de urechi sau ceva de genul, ca i-am umblat in magazia cu fiare :)).

  RăspundețiȘtergere
 3. Știi, eu am o relație specială cu bunicii mei... Încă trăiesc (cei din partea mamei)dar mă gândesc cu durere la ziua aia... De felul meu nu prea îmi plac schimbările... de niciun fel.

  RăspundețiȘtergere
 4. multa sanatate bunicului :) savoreaza momentele alaturi de el si nu te gandi la asa ceva :D
  cat despre Florin Piersic niciodata nu o sa-l uitam...niciodata :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Bunicii mei s-au stins de mult. Tot asa vor face si parintii si noi, si copii nostrii, si toata lumea. Trist, dar nu avem ce face!

  RăspundețiȘtergere
 6. Asta e cursul vietii. Nimeni nu vrea sa imbatraneasca.

  RăspundețiȘtergere