Vodafone România a lansat iPhone 4S, am fost acolo

Vodafone România ne-a arătat încă odată că nu se joacă de-a telefonia şi a lansat astăzi iPhone 4S la noi în ţară.Şi pentru că, vă spun,Vodafone nu se joacă, e singurul operator  care oferă iPhone-ul 4S la preţuri începând de la 0 euro.

Când vine vorba de aşa eveniment nici eu nu mă joc.Am fost aseară de față împreună cu bloggerimea clujeană(da, cu ăia ce-au pupat iPhone-ul ca pe o icoană) la lanasarea de la Cluj. Mă felicit pentru asta, acolo, cu el în mână am descoperit că îmi doresc un iPhone 4S de la Vodafone mai mult decât şi-a dorit Michael Jackson să fie alb.
Iată de ce:

 • Îmi place 
Se testează Siri.Foto de Dan Ciulea
  Dacă eşti stomatolog şi nu vor pacienţii să stea cu gura căscată arată-le sofisticăţenia de aplicaţie Siri de pe iPhone 4S care face pe secretara electronică scriind după dictare sau răspunzând la comenzi.Serios vorbesc, deşi am citit pe internet despre Siri mi-a căzut mandibula în sân când am văzut în realitate ce poate face...Să-l întrebi cum e vremea şi el să-ţi răspundă.Să spui că ai o întâlnire mâine la 6 şi el să noteze asta şi să pună automat reminder...parcă e prea de tot.

 În al doilea rând design-ul simplu şi drăguţ cu linii drepte şi colţuri rotujite e preferatul meu.(Uitaţi-vă şi la design-ul blogului meu dacă nu credeţi).E drept că nu i-am dat eu lui Steve Jobs ideea să facă aşa iPhone-ul dar e bine de ştiut că am avut aceleaşi gusturi.
 • Îmi trebuie
Dacă la plăceri mai poţi renunţa la necesităţi niciodată. Îmi trebuie un iPhone 4S pentru că de o lună nu mai am laptop.Un om normal acceptă mai uşor să se mute la socrii decât să n-aibă cu ce se conecta la internet.
 
Şi dacă fără laptop mă descurc cumva mergând la bibliotecă să-mi scriu posturile pe blog imaginaţivă ce notă discordantă fac eu la întâlnirile de bloggeri ca cea de aseară când toți scot iPhone-ul și numai eu un telefon care stă să moară.Mă și gândesc deja de multe ori cum ar fi fără telefon și fără internet. Cred că mai rău decât să stai cu socrii şi cu toate mătuşile nevestei la un loc.

iPhone 4S având un procesor dual-core Apple A5  e de două ori mai rapid decât predecesorul său şi sigur poate înlocui fără stres fostul meu laptop (ce trist sună "fostul meu laptop).Luat împreună cu unul dintre  abonamentele Vodafone dedicate acesta mi-ar satisface şi cam toate trebuinţele în materie de comunicare telefonică.
 • Iubesc Apple

Adevărul e că sunt mort după mărul muşcat.E o trăsătură moştenită.Bunicul meu  pentru un măr muşcat şi-a pierdut imunitatea parlamentară şi a fost izgonit din ţară cu nevastă cu tot.Nu vă mint, toată lumea ştie cum a fost izgonit  Adam cu tot cu Eva din Grădina Edenului.

 • Şi totuşi
Cred că odată intrat în posesia unui iPhone 4S aş face ceva total imprevizibil. L-aş face cadou ucrauniencei mele.Nu ca să fac pe filantropul că dă bine ci pentru că ea s-ar bucura într-un hal de neimaginat ...Pe bune, habar n-aveţi cum ştiu ucrainencele să se bucure şi cum ştiu ele să iubeascā.Sunt în stare să renunţ la multe numai să o văd cum se bucură.Sunt sigur că dacă Michael Jackson ar fi avut o ucraineancă care să-l fi iubit pentru că era negru el ar fi fost şi în ziua de azi negru şi fericit de fericirea ei.

P.S. Vodafone ne-a adus iPhone 4S atât în varianta albă cât şi neagră, ca să nu se supere nimeni.
Şi tot ca să nu se supere nimeni Vodafone împreună cu Blogal Initiative a pus astăzi la bătaie pentru  bloggeri un Voucher de 1000 de euro.Voucher din care aș putea să-mi iau un iPhone 4S mie și unul ucrainiencei mele şi câte un abonament bunicel să vorbim de să înroşim releul...Nu că n-ar fi deja roşu , că doar e releul Vodafone.

8 comentarii:

 1. vroiam sa te intreb si cine te opreste sa nu ti-l cumperi...dar eu tot te sfatuiesc sa ii cumperi unul ucrainencei tale.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mihai Motrescu14:26

  Daca o sa castig voucher-ul bucuria o sa fie si mai mare ca o sa ne luam amandoi :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Emil19:39

  tare:)) bafta sa il castigi:)

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu iti doresti sa intri in posesia lui, la pretul cel mai mic, cel de la care ai spus ca se porneste, adica "0"! :P

  RăspundețiȘtergere
 5. Mult succes, Mihai, e tare fain telefonul.

  RăspundețiȘtergere
 6. multumest la toata lumea, sa fie cum ziceti voi:)

  RăspundețiȘtergere