Zăpada reclamată la poliție

Ieri dimineață Ghiță Guzanu era supărat peste măsură.Nici el nu mai știa a câta oară trebuia să se trezească de la 5 dimineața pentru a deszăpezi curtea ca să poată ieși cu mașina.

 Îmbrăcat gros și cu vechea lui cușmă de iepure pe ochi aruncă nervos zăpada pe grămada de lângă gard care ajunsese de o înălțime impresionantă.În asemenea vremuri se gândea el e mai bine să stai la bloc, acolo măcar poți înjura primăria că nu ți-a deszăpezit parcarea din fața blocului... Dar  asta nu era singura problemă a lui Ghiță generată de zăpadă.Dincolo de grămada care acoperea gardul se afla curtea unui vecin afurisit  şi paranoic.Și cum pe întuneric Ghiță nu vedea că arunca zăpada peste grămadă, tocmai în curtea vecinului se trezi a doua zi cu o reclamație la poliție din partea acestuia.

Fiind plecat din localitate n-a avut cum să se prezinte la post când fusese sunat de poliţist dar seara găsi în cutia poştală de la poartă o înştiinţare din partea şefului de post.În aceasta se preciza că dacă Ghiţă nu va acţiona la îndepărtarea zăpezii aruncate în curtea vecinului va primi o amndă de 500 de lei. Data până la care trebuia să-şi recupereze zăpada era 15.07.2012.....Am vreme se gândi Ghiţă râzând...în sfârşit pricepuse şi şeful de post că vecinul abuza de dreptul  de a face reclamaţie la poliţie..