Campionatul Suediei: Hammarby - Landskrona

Hammarby se intalneste cu Landskrona asta seara pe Soderstadion din Stockholm in meciul de deschidere a etapei cu numarul XX al Ligii Superettan. Formatia gazda se afla pe locul 7 la general, 13 in clasamentul meciurilor de pe teren propriu (3 victorii, 3 remize si 3 infrangeri). O pozitie cu care nu sunt familiarizati, in conditiile in care adversarul ei de astazi sta mult mai bine (locul IV). Cu o victorie astazi, Hammarby se poate inscrie in lupta pentru promovare.

In deplasarea de la Assyrianska, Hammarby a primit un gol cand nici nu se consumase 10 minute din meci, reusind in minutele de prelungiri sa obtina 1 punct in extremis. Ultimul lor meci s-a disputat in urma cu cinci zile, impotriva lui Sirus in Cupa Suediei. 1-1 la finalul timpului regulamentar. Mikael Rynell a lipsit atunci, urmand ca astazi sa se reintoarca in tricoul lui Hammarby. In vara, gazdele au semnat cu Nik Ledgerwood (mijlocas), international canadian care a jucat pentru tara sa impotriva lui Trinidad Tobago (2-0).

Pentru cine nu stia, Landskrona este antrenata de fostul mare jucator Henrick Larsson. Intr-o conferinta de presa, a explicat foarte clar ca nu vor fi schimbari prea mari fata de primul 11 aliniat impotriva lui Enskede. Vorbim, deci, despre - Ivo Vazgec, Fredrik Liverstam, Linus Malmqvist, Philip Andersson, Martin Rudolfsson - Linus Olsson R, Mathias Andersson, Marcus Lantz, Surprise Ralani - Robin Hofsø, Fredrik Karlsson.

Profitand de incasarea unui bonus la pariuri Unibet, poti beneficia de cotele generoase oferite semnului 1 solist @ 2.10. Predictia mea se invarte in jurul unui succes al celor de la Hammarby si daca ar fi sa joc scor corect, atunci cu siguranta as alege 1-0 sau 2-0. Caz in care trebuie sa fii un casino samurai sa bifezi cote care se cifreaza pe intervalul 6.00-7.00.