Londra românească

Băă fraților, se duse un oltean la Londra și dădură acolo numai peste moldoveni.Puzderie de moldoveni.Puzderie,auzi Peste doi dintre ei îl făcură șef.Că și la Londra e ca mai demult în armată, oltenii vor să fie șefi, ardelenii să meargă des acasă și moldovenii să mânânce bine...
Vecinul meu de aici de la Londra s-a gândit să-și renoveaze casa și i-a angajat pe cei trei magnifici.Adică doi moldoveni mâncăcioși și mai ales fumători și olteanul șef peste ei.
   Diminieața la 8 când vecinul pleacă la muncă sunt aici toți 3.Olteanul le arată la moldoveni ce să muncească până ce pleacă vecinul la serviciu.După aceea își întoarce casca cu cozorocul la spate, își trage mai jos pantalonii de trening și merge să-și bea cafeaua la un bar din apropiere, nu stă mult, vine repede și se culcă în mașină...că n-au inventat ei englezii cafea care să alunge somn de oltean obosit cu responsabilități de șef pe cap.
    Moldovenii dacă văd că șeful lor a plecat ies în curtea din spate și fumează frate...dar fumează nu se joacă...fumează mai mult decât mănâncă și povestesc mai mult decât fumează...Dar să știți, ieri a fost scandal mare pe aici. A venit vecinul până acasă neanunțat și nu i-a găsit aici.Erau la muncă în altă parte, că ce-au zis ei. Dacă tot stau zile întregi degeaba și vecinul îi plătește de ce să nu lucreze și în altă parte în timpul ăsta...că la Londra este de lucru cât pentru toți românii de la Dorohoi până la Caracal și înapoi.