Antrenamente pentru minte

Deşi bărbaţii inteligenţi au mai mare succes în viaţă decât cei musculoşi totuşi cei mai mulţi care aleg să îmbunătăţească ceva la ei se apucă să-şi crească muşchii.

    De ce nu se apucă nimeni să-şi antreneze creierul?Cu toţii ştim că după 35 de ani creierul scade şi burta creşte şi alegem să scăpăm de burtă pentru că fie creierul cât de mic tot nu trebuie să umblăm crăciţi şi îndoiţi pe spate din cauza lui ca din cauza burţii şi pe deasupra cum să-l antrenăm? Să ridicăm fiare cu el? Da ce suntem noi ăla mic şi verde din Star Wars?
    Ei bine recent s-a descoperit că la cei care îşi antrenează creierul îşi pot păstra inteligenţa şi hăpt după 35 de ani pentru că nu le mai involuează creierul.
Metode de antrenare există, eficiente, drăguţe şi aflate pe http://brainfitness.ro unde oricine îşi poate face o evaluare cu ajutorul unor teste şi apoi poate îmbunătăţi  memoria, atentia, autocotrolul,estimarea sau multi tasking-ul cu ajutorul unor exerciţii şi jocuri.Eu zic că este o treabă bună şi că atunci când braifitness.ro va fi la fel de utilizat ca facebook v-om trăi într-o lume mai deşteată.V-ă recomand tuturor să încercaţi site-ul începând cu dragii de bloggeri Diana Mihai, Dimitrie Pirghie si Petru Dalea nu pentru că ei ar fi cei care ar avea cea mai mare nevoie ci pentru uite, dacă şi-ar îmbunătăţi foarte bine multi tasking-ul ar putea să scrie pe blog în timp ce se uită la televizor de exemplu.