Marea diferență dintre Cluj și București

La Cluj una ca Oana Zavoranu care se sinucide de mai multe ori pe an pentru a fi bagata in seama ar fi cunoscuta doar prin UPU si pe la psihiatrie, la Bucuresti au facut-o vedeta de televiziune.

Probabil că nici în visele  lui Cioran nu exista o țară în care oamenii să se sinucidă așa numai puțin pentru a face show și să fie mai apoi declarați eroi martiri cum s-a întâmplat cu Năstase sau să devină mari vedete ca Zăvoranu...
    Injuri ca Becali pe toată lumea, te sinucizi, faci greva foamei pentru tot ce îți trece prin cap ca învățătoarea din Caracal sau orice altceva ce șochează și devii automat un fel de mic zeu bun la orice..Bunăoară Becali și învățătoarea din Caracal au ieșit senatori cu peste 60% voturi și vor face legi acolo pentru noi toți, pentru prostimea care lucrează pentru ei, care așteaptă salarii de la ei...EU ÎN ȚARA ASTA NU MAI VREAU SĂ TRĂIESC.JUR, NU MAI VREAU AICI!!! Mai am un singur obiectiv major de îndeplinit în România.Să învăț germana cât mai repe și să plec.Am să mă întorc atunci când îmi voi putea crea singur propriul meu loc de muncă fără să mai aștept nimic de la stat, absolut nimic.