Am plecat la Londra

    Joi la ora 15 eram inca la serviciu.Joi seara la dadeam șpagă în vamă la unguri să nu ne pună să descărcăm bagajele din bus-ul în care urma să îmi petrec următoarele 30 de ore. Vineri dimineață pe la 9 traversam Austria și deja am început să devină dureros să stau pe propriul fund pe bancheta bus-ului.Se pare că banchetele acestea sunt făcute pentru funduri, mari, moderne, siliconate, ceva gen Jenifer Lopez.Al meu e de fabricaţie românească, făcut pe vremea lui Ceauşescu când se făcea economie la toate materialele și nu e deloc confortabil să șed pe el la drum lung.

Nume de familie amuzante

Eram într-o zi la serviciu și pe la unu și ceva asistenta mă anunță că dintre pacienții programați mai trebuie să vină o pacientă și am terminat.După 5 minute asistenta deschide uşa, se uită pe hol şi zice
-A venit și doamna târziu...
-Păi nu e chiar aşa târziu,zic eu, nu e nici ora două...
-Ba e târziu, zice ea, Târziu Elena, așa se numește doamna...
Desigur când am întâlnit şi un domn Repede Ioan n-am putut să nu mă gândesc cum  ar fi să se căsătorească cu doamna Târziu căsnicie de pe urma căreia ar rezulta ,să zicem, copii Latimp.

Șoferița blondă din Budapesta

Week-end-ul trecut am fost cu ucraineanca mea în Viena la o nuntă de.. ucrainieni,normal.
    Trecând prin Budapesta,trafic de oraș,rulam încetuc urmărind indicatoarele de M1.La un moment dat eram pe banda din mijloc pe o stradă cu 3 benzi pe sens și am observat că mașinile de pe banda noastră opresc.Nu se vedea vre-o intersecție sau ceva ci doar un SUV Volvo la vre-o 20 mașini distanță în față cu luminile de avarie semnalizând a pagubă..

Îmi dau demisia

Într-o zi, în timp ce scriam rezultatul ecografiei unui pacient am început să povestesc cu el despre ceva meci de fotbal ce avuse loc cu o seara înainte.Când povestea se cam însinse intră șeful meu în cabinet unde povesteam noi și zice:
-Mihai, dă-i mai repede rezultatul domnului senator că se grăbește.
Crezând că șeful glumește am glumit și eu:
-Vai,n-am știut că e senator, că nu-i dădeam deloc...
Văzând că am râs cam singur după ce a plecat șeful împreună cu pacientul am căutat repede pe google numele pacientului...Într-adevăr era un fost senator și mi-a părut rău că n-am știut dinainte.Nu m-aș fi purtat la fel de frumos cu el.

Pernă cu glugă

Chiloții cu glugă nu prea au logică dar o pernă cu glugă da...Mie mi-ar trebui pentru că dacă dorm ziua trebuie să-mi pun perna pe ochi altfel nu pot dormi...Cred că am pleoapele mai transparente decât ar trebui sau nu știu...Pernele pot fi cumpărate de pe un site-ul  dedicat www.hoodiepillow.com.

M-am însurat...şi încă câte am mai făcut

 De prin mai încoace m-am ocupat mai mult de ecografie și mai deloc de umografie.Nu pentru că ecografia mi-ar ocupa tot timpul sau inspirația ci pentru că toate emoțiile,ideile și planurile s-au focusat pe...
Nunta!!!
A avut loc pe 5 august în minunatul ținut nordic Maramureș.Cununia religioasă a fost în Ruscova, un sat cât un oraș locuit de ucrainieni minunați și ucrainience frumoase cum numai mie mi-a fost dat să găsesc."Ospățul nunții" s-a petrecut ceva mai încolo, în satul lui Gaben ,Vișeu de Sus la restaurantul Gabriela...un loc frumos cum n-ați crede că există într-un oraș ca Vișeu.