Câinii din rase agresive ar trebui interzişi

Un clujean a fost recent condamnat definitiv la 6 luni de închisoare cu executare deoarece câinele său aproape că a ucis un copil de 3 ani....Sper să nu intru într-o dispută cu Liviu Alexa, mare iubitor de câini însă personal consider că un câine Rottweiller sau Pit Bull nu are ce căuta printre oameni.
 

Nici taxiurile londoneze nu mai sunt ce-au fost

Dacă vrei să arăți feisbucimii că ai fost la Paris trebuie să te fotografiez musai cu turnul Eiffel.Dacă vrei să arăți că ai fost la Londra îți poți face o poză pe orice stradă când trece un autobuz care e musai roșu și cu etaj sau un taxiu care e neaparat  de aceeași formă ca și cel din imagine și dacă nu are reclame inteligente pe el atunci e negru.
    Timp de zeci de ani doar aceste masini puteau functiona  ca si taxiuri în Londra.Începand de anul trecut primaria a permis ca taximetristii sa mai poata folosi si Mercedes Vito.Rezultatul a fost dezastruos pentru compania Manganese Bronze care producea  taxiurile care saptamana trecuta a intrat in faliment.

Pe vremea lui Ceaușescu era mai bine

Este un blogger mare din Cluj care se cheamă Groparu și care se laudă el mult că ce soacră are el și că ce face și cum zice ea.Și eu am soacră bună de lăudat dar în blogărit nu se face să furi ideile cuiva așa că eu am să vă povestesc una cu socrul meu.

Pe vremea lui Ceaușescu socrul meu avea o mică linie de făcut cozi de lopeți,topoare,târnacoape și tăt felul, o mică afacere care era a lui dar nu era a lui că era a Cooperației.Principal era că el mergea din când în când în port în Constanța unde preda la vapor pentru export mii de cozi de "tăt felul"  făcute de el cum v-am spus.

Ce înseamnă să ai un geab bun

Două cumnate ce locuiesc in două sate diferite și nu s-au văzut de o vreme stau la o poveste  Amândouă au în jur de 60 de ani și au copii prin lume.Florica, cea mai în vârstă dintre ele tocmai s-a întors din SUA unde a fost în vizită la fată și ca orice mamă povestește :

Am putea construi o Londră nouă

  • Am putea săpa un nou tunel pe sub Canalul Mânecii cu mistria și să-l terminăm inainte de termen
  • Am putea opri Tamisa cu mâinile goale.
  • Am putea construi o Londră nouă cu străzi mai largi pe care să se circule pe dreapta.
  • Am putea învinge Rusia în război și Franța la orice
  • Am putea pune fiecare câte o liră să facem un contract cu NASA ca să trimită "în Cozmos"  50 de tone de politicieni români corupți(cam atât cântăresc toți parlamentarii la un loc).Apoi să le dăm țeapă și să le plătim doar jumătate din bani ca să se supere pe noi să-i lase acolo pe polticieni.Așa ne-am putea întoarce acasă într-o Româmie mai altfel.
 Și încă câte am mai putea face dacă s-ar strânge toți românii din Londra…Căci sunt așa de mulți că de exemplu sunt  32 de magazine românești în Londra.Ați citit bine, 32. Circulând prin oraș am văzut  Magazin Bistrița, Magazin Sibiu, Magazin Bucovina,Prahova Magazin Românesc... am dat o căutare pe google și am găsit aici http://londra.mae.ro/node/774 pe site-ul ministerului de externe această listă cu cele 32 de magazine și adresa lor.Doua dintre ele cum v-am spus, sunt pe strada mea.La unul dintre ele sunt vânzătoare niște fete de la mine din sat.De cealaltă parte a străzii e un restaurant arăbesc unde sunt chelnerițe românce iar mai jos un magazin de fructe unde vânzătorul e englez dar a învățat românește cât să discute cu clienții.Doar indianul de la Subway nu mă salută cu Bună Ziua. O să mă duc într-o zi să-l întreb "Ce cauți aici măi neadaptatule?"...

Londra românească

Băă fraților, se duse un oltean la Londra și dădură acolo numai peste moldoveni.Puzderie de moldoveni.Puzderie,auzi Peste doi dintre ei îl făcură șef.Că și la Londra e ca mai demult în armată, oltenii vor să fie șefi, ardelenii să meargă des acasă și moldovenii să mânânce bine...