S-a lansat cel mai performant telefon românesc

Allview este o companie românească îndrăzneață care este de părere că norvegienii, asiaticii sau americanii n-au cum să fie mai cu moț ca noi pentru că în definitiv la noi se află țara moților.Desigur Allview, se știe deja, nu produce căciuli cu moț pentru că ei fabrică smarphone-uri adică telefoane care se dau deștepte și pe bună dreptate se dau deștepte pentru că sunt.

Astăzi la Barcelona  în cadrul Mobile World Congress 2013 a fost lansat Allview P5 Quad, cel mai performant smartphone din istoria companiei și primul primul terminal echipat cu procesor quad-core de 1,2 GHz si sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean.
   P5 Quad o grosime de 9,8 mm un display IPS-LCD de 4,5 inchi și un design simplu și drăguț și poate fi cumpărat la prețul de 1099 lei.
Așadar avem un telefon deștept, frumos și devreme în buzunar datorită prețului accesibil....Dar asta nu e tot.

Nu poți să vorbești de Allview P5 Quad fără să amintești de ochiul lui de soacră sub forma unei camere foto de 8 MP model OV8830 dotată cu funcția Multi Shoot care permite achiziționare de 100 de cadre printr-o singură apăsare și filmare full HD 1080p. 
Chiar dacă nu este vapor sau avion P5 Quad se poate lăuda cu o viteză de croazieră ridicată prin folosirea protocolul 3G HSDPA+ 21.4 Mbps care permite o navigare rapidă pe mările internetului.

Mai mult, nu poți clasifica un smarphone ca fiind inovator fără să vorbești de autonomie(energetică, nu teritorială).Cu o baterie de 2100 mA acesta se bucură de o autonomie  de până la 230 de ore în stand-by şi de 300 de minute în 3G.
Sincer mă bucur că există așa ceva pe piață pentru că trebuie să îmi schimb telefonul și mă gândesc cât se poate de serios să îmi iau unul de la Allview.