No dragi clujeni,haidaţi să plătim impozitele cu cardul la Iulius Mall

Chiar şi ardelenii cât sunt ei de calmi tot nu iubesc cozile.Nu sunt iubite pe aici nici măcar cozile de la bancomate în ziua de salariu când totuşi, primeşti bani,darămite cozile de la ghişeele primăriei când cu mâncărimi în palma dreaptă oamenii se duc să dea bani.Timpul în această situaţie poate însemna bani plus nervi plus o amendă pentru parcare neregulamentară în centru cum a păţit un prieten, amendă care a "generat" încă un drum la bancomat şi o "stare" la coadă.

  Cu toate acestea Clujenii  îşi iubesc oraşul şi primăria mai ceva decât catolicii Vaticanul şi pe Papa iar o primărie când se simte iubită se schimbă la faţadă şi începe să facă minuni tămăduitoare. Primăria Clujului de exemplu vindecă de nervi şi de mâncărimi, aduce chestii de pe lumea cealaltă şi organizează între 4 şi 31 martie; călătorii în timp pentru toţi doritorii.
Mai exact.Toţi Clujenii care vor să vadă pe bune cum e în oraşul viitorului au posibilitatea să se ducă în Iulius Mall între 5 şi 31 martie ca să îşi plătească impozitul cu cardul la ghişeul special deschis acolo.
De ce ar face asta?Pentru că e simplu, n-au nimic de pierdut dar au câteva avantaje:

  • Locaţia din Iulius Mall are program mult mai convenabil decât ghişeele de la primărie, aceasta este deschisă de la 16:00 la 20:00 de luni până duminică.
  • Comision la plata cu cardul a taxelor si impozitelor este zero
  • Se economiseşte timp prin evitarea drumului la bancomat.
  • O chitanţă dispărută fără urmă nu mai e o chitanţă dusă pe lumea cealaltă.Dovada tuturor plăţilor o vei găsi în extrasul tău de cont.
  • Parcarea de la Iulius Mall e mare şi gratuită pentru cei care merg cu maşina.
  • RATUC te duce tuc tuc fix până în staţia care este chiar în faţă la Iulius Mall.
Pentru cei care nu sunteţi lămuriţi cum e treaba cu mâncărimile ,iată ce simplu e; Pe mulţi se zice că-i mănâncă palma dreaptă când trebuie să dea cuiva bani.Cei care plătesc cu cardul n-au astfel de stresuri :P

În afară de Cluj mai există alte 9 locaţii în mall-uri din Bucureşti şi Târgu Mureş unde la fel, pot fi plătite impozitele cu cardul.Lista întragă şi alte multe informaţii despre aceasta poţi afla click-uind pe www.impozitecucardul.ro unde dacă vă înscrieţi cum am făcut eu poţi câştiga unul dintre cele două Samsung Galaxy S III oferite prin tragere la sorţi.


  Ei bine, unii cum sunt eu nu vor să stea deloc la nici un ghişeu, cu card sau fără card, vor totul online şi dacă ar putea s-ar muta chiar şi pe ei online, să locuiască la o adresă de web pentru că e chiria mult mai ieftină...
  Clujul alături de alte 95 de primării din ţară are soluţie şi pentru noi.Nu e ne oferă ANL-uri construite pe vre-o platformă web dar ne dă posibilitatea să plătim impozitele şi taxele online, nonstop, cu cardul...Pentru aceasta este nevoie să faceţi o cerere la primărie pentru a primi un user şi o parolă.Cererea poate fi trimisă şi online.Formularul şi regulamentul le găsiţi pe site-ul primăriei aici
   Mai multe informaţii şi despre metoda de plată online poţi afla  pe acelaşi site  www.impozitecucardul.ro unde, v-am spus dacă vă înscrieţi puteţi câştiga unul dintre cele două Samsung Galaxy S III oferite prin tragere la sorţi.