MEDNET, opinii care chiar contează.

Probabil că toţi vrem să schimbăm ceva în ţara asta.Cei care şi reuşesc să facă schimbări sunt cei care sunt dispuşi să facă ceva concret.Să mergi odată la 4 ani la vot nu e deloc suficient.E aproape absurd să crezi că o ştampilă pusă pe un numele lui Verginel Gireadă în loc de Codruţ Ciobanu va exprima toate părerile şi off-urile noastre pe care le avem în legătură cu miile de aspecte ale vieţii noastre...

Vestea bună este că toate companiile care ne oferă produse sau servicii şi de multe ori şi guvernul se bazează pe nişte sondaje în care oameni din toată ţara şi de toate vârstele sunt întrebaţi ţintit despre produse, servicii sau comportamente.Practic câteva sute sau mii de oameni răspund în locul multor milioane.
    Dacă vrei să simţi că ai făcut o schimbare, dacă vrei să îţi iei revanşa pentru banii pe care i-ai plătit la un moment pentru un produs, care nu ţi-a plăcut,dacă vrei să răspunzi în locul a mii de oameni ai posibilitatea să faci aceasta prin înscrierea în Panelul Online Mednet Marketing Research Center care se află chiar aici la un click distanţă...Vorba vine că e distanţă,în lumea internetului există doar timp, nu şi spaţiu.În acest caz durează foarte puţin să intri în comunitatea Mednet Marketing Research Center.

Pe lângă faptul că vei avea posibilitatea să îţi exprimi o opinie care va conta mai este ceva; La completarea fiecărui chestinoar online vei avea şansa să câştigi diverse premii prin tragere la sorţi.De fapt, nici măcar nu e nevoie să participi la vreun sondaj pentru a avea şanse la premii oferite de MEDNET.Simpla înscriere în această comunitate îţi poate aduce prin tragere la sorţi un aparat foto digital Fujifilm sau unul dintre cele 10  USBuri Flash Driver de 4 GB.

Dacă sunteţi o persoană interesată de studii de piaţă actuale şi interesante făcâd parte in această comunitate vei avea parte la date fresh din acest domeniu.

Dacă nu înţelegi prea bine cum influenţează studiile de piaţă viaţa noastră de zi cu zi participând la aceste sondaje vei înţelege.

Dacă vrei să afli multe alte chestii interesante despre studiile efectuate de Mednet Marketing Research Center şi nu numai intră pe pagina lor de facebook făcând un mic click aici. (Dacă am zis un mic click o să mă întrebaţi există şi click mare? Nu există click-uri mari dar există click-uri inutile, acesta însă, nu este deloc inutil).