Ruina din centru Clujului

Când am văzut poza asta la cineva pe facebook m-am întrebat; oare la marginea cărui orăşel din sud a fost făcută sau în care suburbie a Vasluiului?

    Săptămâna trecută eram prin buricul Clujului...sau mă rog, nu chiar în buric dar să zicem că dacă Piaţa Unirii e buricul eu eram pe undeva pe la apendice,adică pe maiestosul bulevard 21 Decembrie.Mergeam pe jos şi deodată am început să bănuiesc carnea cea de vită pe care o mâncasem că fusese de fapt carne de ciupercă halucinogenă... Pentru că am văzut imaginea live...şi nu e vorba de inscripţie ci de zidul pe care e făcută.
  
Am trecut de sute de ori pe acolo de când sunt în Cluj şi pur şi simplu ochii mei au refuzat să observe.Un zid dintr-o clădire pe jumătate dărâmată stă să cadă în stradă în centru unui oraş care este în acest an capitală europeană a tineretului...Şi nu, n-a fost nici un cutremur recent nici explozie de gaze şi nici Doamne fereşte, oraşul n-a fost condus de Radu Mazăre sau de Verginel Gireadă...Nu ştiu în Olteniţa sau în Vaslui cum e dar uite, în Rădăuţi, un orăşel din Nord, nu găseşti aşa ceva nici în periferie.