Un super job

  Am citit la un moment dat un clasament al celor mai bune job-uri din lume.Clasamentul era ocupat de ocupaţii de genul. Tester de locaţii de lux.Responsabilul cu această muncă istovitoare trebuia să se deplaseze pe insule exotice să stea în hoteluri cu stele multe şi să scrie pe blog despe cât şi cum i-a plăcut.
Pentru un aşa job s-au trimis nu mai puţim de 35.000 de CV-uri....sincer...nici nu cred că le-a citit cineva pe toate.

O altă muncă istovitoare din acest clasament era tester de paturi de lux sau tester de prezervative...Ultimul a atras din nou foarte mulţi doritori deşi a fost clasificat ca fiind discriminatoriu pentru că se adresa doar bărbaţilor...

N-am crezut că plaiurile mioritice vor avea parte de asemenea oferte de job-uri până am văzut afişul alăturat.
Leofex.ro, angajează cu contract de colaborare 20 persoane din toată țara, pentru a îndeplini rolul de tester pentru pantofi din colecția nouă.primavara-vara 2013. Persoanele care vor "câştiga" un astfel de job vor purta o pereche de încălțăminte la alegere, timp de o săptămână și apoi vor scrie un raport în care vor  descrie cum li s-a părut aspectul, comoditate, şi adaptarea cu ccu diverse articole de îmbrăcaminte. Persoanele vor primi 150 de lei pentru aceasta.Mai multe detalii aveţi aici http://leofex.ro/campania-shoe-tester-acum-la-nivel-national/...sau pe pagina lor de facebook(link).Hai, pregătiţi CV-ul.