Dacă aş fi pentru o zi IronBlogger

Blogal Initiative şi cineforum.ro lanseaza o provocare usor ciudaţică, zic ei.Bloggerii sunt provocaţi să povestească ce ar face ei dacă ar fi pentru o zi Ironblogger, adică un Blogger cu puteri de IronMan.
   Le este dat bloggerilor să aleagă una din nouă cauze pentru care să lupte, cauze care sunt listate în această aplicaţie (link)

Sincer prima dată mi-a căzut privirea pe Pace şi nonviolenţă.Asta pentru că de mult mă gândeam că mi-ar trebui nişte puteri supranaturale să o zbughesc până în Coreea de Nord să îl iau pe liderul lor suprem şi să-l urechez puţin, nonviolent dar eficient.

Totuşi am socotit că las treaba aceasta în seama lui IronMan însuşi pentru că el luptă deja pentru pace iar eu o să-îmi folosesc forţele de IronBlogger pentru a face ceva în domeniul în care activez deja,adică pentru Sănătate.

Desigur IronMan e un tip forţos iar în sănătate nu e nevoie de aşa multă forţă.Totuşi în sănătatea românească sunt atât de muulte de făcut încât numai un om de fier ar putea să le facă.

Pentru că potrivit scenariului aş avea numai o zi la dispoziţie m-aş duce la Fundaţia Nane care ajută copiii cu dizabilităţi să aibă o viaţă mai bună şi i-aş întreba ce pot să fac pentru ei.Cu cine să negociez.Ce să obţin pentru a face viaţa copiilor cu dizabilităţi mai bună.

Cum însă n-o să mă transform în Ironblogger prea devreme pot face ceva pentru Fundaţia Nane chiar acum, şi voi puteţi face.Dacă ideea mea de aici(link)  va fi cea mai votată cei de la Fundatia Nane vor primi 7 bilete la gala VIP a filmului Iron Man 3.