Scrisoare deschisă către Polus Center

 Vă scriu in calitate de clujean, fan Polus şi blogger preocupat de educarea celor din jur cu privire la ocrotirea mediului înconjurator. Ştiind că Polus Center nu este străin de campaniile ecologice, fiind chiar acum implicat  acţiunea ecologică ambiţioasă numită Şcoala pentru o Românie verde, am considerat că Polus ar fi cea mai potrivită companie din Cluj pe care să o invit să înceapă o colaborare ecologică care nu o va costa nimic însă  care va aduce mari beneficii mediului înconjurator.                          

Iată despre ce este vorba: Organizaţia Recolamp specializată in gestionarea deşeurilor din echipamente de iluminat, autorizată
de Ministerul Mediului si Padurilor şi care deţine peste 8000 de puncte de colectare pentru astfel de deşeuri a lansat o provocare numită Recensământului Becurilor Arse din Romania adresată tuturor companiilor şi instituţiile din România generatoare de deşeuri.

Pentru a face posibila colectarea fara efort din partea companiilor Racolamp oferă gratuit acestora si pe termen lung: 

  1. recipiente de colectare standardizate, in baza unui protocol de colaborare incheiat cu fiecare locatie in parte,
  2.  servicii de ridicare deseuritransportdepozitare,sortareconsolidare regionala si nationala,
  3. servicii de tratare si reciclare cu ajutorul reciclatorilor contractati,
  4. număr de telefon gratuit si serviciile aferente preluarii apelurilor, in vederea ridicarii deseurilor semnalate de generatori.
Tot ce trebuie să facă o companie este să acceseze această pagină(link) şi să completeze un protocol de colaborare cu Recolamp.
    Dintre toate companiile si institutiile din Cluj am ales sa va scriu dumneavoastra pentru ca as fi bucuros ca  Polus Center sa se alature celorlalte 144 de companii care participa la acest proiect ecologic oferind astfel un exemplu pozitiv si altor companii din Cluj dar si clientilor Polus care vor putea şti că becurile care iluminează cea mai mare parcare din Cluj şi cel mai mare mall din Transilvania ajung unde trebuie făra sa afecteze mediul inconjurator.