Cadouri de blogger

Bloggerii, ca şi fotbaliştii primesc din când în când mici valize, ca să joace şi ei bine, din tastatură.Cea mai valiză surpriză a fost când cei de la Recolamp mi-au oferit un iPad mini premiu via BlogalInitiative.

Luni când a venit ucraineanca mea de la serviciu m-a găsit cufundat în iPad.Abia mi-l adusese curierul şi mă delectam cu el.
Când a zis Ioi Боже!!(Care se traduce din ardeleneasco-ucrainieană în engleză prin expresia Oh My God) am crezut că se miră de frumuseţea iPad-ului şi nu de cafeaua vărsată pe aragaz, maioneza întinsă pe masă şi alte dovezi incrimatoare ale trecerii bărbatului prin bucătărie.Totuşi când i-am prezentat iPad-ul i-a plăcut.Problema e că orice minune a tehnicii nu impresionează o femeie mai mult de trei secunde...

- Aşa-i că vinzi iPad-ul să ne luăm două biciclete?

Nu v-am spus dar noi plănuim să ne mutăm în Floreşti, sat care va deveni încet încet leagănul civilizaţiei de bloggeri ardeleni al căror înainte mergător este Groparu, aşa că ne va trebui obligatoriu şi câte o bicicletă că aşa e la ţară, dacă n-ai Mercedes sau Dacie e obligatoriu să ai cal sau bicicletă.

 -Poftim? Pai cum sa vand iPad-ul daca e primit cadou?.Aşa ceva nu se face, un cadou trebuie păstrat şi folosit cât mai des,altfel denotă o totală lipsă de respect faţă de actul altruist al dărniciei semenilor...
-Zici că un cadou trebuie folosit?
-Indiscutabil, mai indiscutabil decât constituţia...

Fata mea se duce la dulap şi scoate o sacoşă mov din care îmi înşiră pe birou ce vedeţi voi mai jos.
-De cadoul  ăsta ce zici, îl folosim astăzi?...

Şi să ştiţi, până seara am ajuns să-l folosesc n-am putut să zic că discursul dinainte despre cadouri a fost unul politic sau ceva...Cele patru produse de curăţenie le-am primit de la Farmec săptămâna trecută şi nici nu le-am scos din sacoşă până luni.

Luni însă am descoperit că Nufăr Universal cam face spume când speli pe jos cu el în schimb Triumf e ză best..am reuşit să şterg amprentele de grăsime de pe iPad mobila din bucătărie, acesta fiind al cincilea fel de produs de curăţat pe care îl încerc şi primul care e bun.Chiar mă bucur că o firmă din Cluj produce aşa ceva, serios.