Oferta de nerefuzat pentru magazinele online

-Domnule administrator de magazin online, ai dumneavoastră sunt cei 2710 de euro de acolo?
-Nu sunt ai mei...dar de ce întrebaţi?
-De ce nu?
-Cum adică de ce nu?
-De ce nu vă înscrieţi la GPeC 2013? Puteţi beneficia de servicii dedicate magazinelor online în valoare de 2960 de euro în schimbul unei taxe de paricipare de 250 de euro rezultând o economie de 2710 euro.
-Wow, economie, toată ziua mă bate patronul la cap să fac economie...ia spune-mi, ce înseamnă GPeC?
-Domnule administrator, GPeC înseamnă cea mai tare chestie care se poate întâmpla în comunitatea magazinelor online.E un fel de Oscar al magazinelor online.


Practic înafară de participarea în sine la Gala Premiilor Ecomerce se mai produc o mulţime de lucruri pentru magazinele online din care se înscriu la GPeC.Cel mai importanta zic eu că este faptul că cestea beneficiază de o analiză amănunţită din partea unui juriu  format de cei mai buni specialişti din domeniu şi de monitorizare cu cele mai sofisticate tool-uri existente pe piaţă.În plus mai sunt o mulţime de avantaje care pot fi citite aici.

Toate aceste operaţiuni, de care are de altfel nevoie orice magazin online pentru a nu eşua precum Costa Concordia, costă în mod normal mulţi euro, de ordinul miilor de euro.Magazinele înscrise primesc toate acestea contra unei taxe de înscriere de 250 de euro.

Practic singurul motiv care ar putea împiedica un magazin online să participe la GPeC ar fi faptul că cei care administrează magazinul n-au auzit de GPeC.

Postare înscrisa în campania - Incurajeaza magazinele online sa se inscrie la GPeC 2013 – o campanie organizata de Gala Premiilor eCommerce si BlogalInitiative.ro, cu sprijnul: evoMAG (www.evomag.ro); F64 (www.f64.ro/aparate-foto.html); ZorileStore (www.zorilestore.ro/tricouri).