Spectacolul realităţii augmentate.

Undeva într-un bar venea în fiecare seară un om care bea singur şi tot scotea din când în când o fotografie din buzunar şi se uita la ea.La un moment dat când se uita la fotografie se lumina la faţă, cerea nota de plată şi pleca.După o vreme barmanul crezând că omul poartă cu el fotografia fostei iubite care l-a părăsit sau ceva s-a dus să-l consoleze.
-Aa, nu, zice omul, e fotografia nevestei, beau şi mă tot uit la ea.Când sunt suficient de beat ca să mi se pară frumoasă plec acasă...

Ceea ce făcea omul nostru era o veche şi toxică metodă de augmentare a realităţii.E folosită de multă vreme şi multe dureri de cap a dat de-a lungul timpului.

Salvarea vine de la tehnologie.Nu-i nevoie să-l invoci pe Bachus nici să consumi cine ştie ce minuni pentru a vedea chestii.Tot ce îţi trebuie e un caiet Skag AR şi un telefon deştept sau o tabletă pe care să descarci gratuit aplicaţia Skag AR de pe Google Play.

Porneşti aplicaţia şi începi să te filmezi caietul scanând codul de bare de pe acesta.Pe ecranul tabletei sau telefonului vei vedea ce filmezi, adică realitatea plus nişte chestii, fluturi, vulturi, maimuţe, monstruleţi sau chiar mistreţi...Dar ce să tot stau să vă povestesc.Ia priviţi voi cam despre ce este vorba:


Cum săptămâna aceasta urmează să primesc o tabletă, o să vă povestesc despre ce este vorba când o să o primesc, tot ce mai am nevoie este un caiet AR Skag de la rechizitelemele.net după care o să revin cu un filmuleţ cu realitatea augmentată chiar aici, pe biroul de pe care vă scriu.