Numai în România se putea întâmpla aşa ceva.

Numai în România putea face cineva un telefon deştept cu procesor Quad Core Cortex A7 de 1,2 GHz, cu  display luminos HD Super Amoled de 4,65 inch si 320 dpi, o camera foto/video de 8MP model OV8830 cu diverse functii precum HDR.Totul la preţ de 1499 de lei.

Numai în România se putea întâmpla asta pentru că telefonul de care vă zic este făcut de braşovenii de la Allview şi se numeşte P6 Quad.

P6 Quad este versiunea îmbunătăţită a celui mai bine cotat telefon Allview care e cunoscut ca şi P6 Stony.
Numele de P6 Quad vine aşa dar de la vechiul P6 care este echipat ,cum v-am spus mai sus, cu un procesor Quad Core.Smartphone-ul este Dual SIM şi impresionează prin viteza de procesare, oferind un raspuns rapid la solicitari multiple si prin functiile de care dispune. Cele mai impresionante funcţii sunt viteza de download de 21,6 Mbps şi capacitatea de a face filmări de 1080p.

Dar staţi puţin, primul lucru care îl observi la un telefon este design-ul, e prima impresie şi aceasta contează. P6 Quad se "pricepe" să dea bine şi la prima impresie.Are forme elegante si design ultra slim. Are o rosime de numai 8,6 mm si cântăreşte 131 de grame.

Să recapitulăm.Are procesor maxim, are display mare şi de calitate, are cameră cu mulţi megapixeli şi design ultra slim.O vorbă zice că telefonul subţire cu cheltuială se ţine.Adică cu cheltuială de baterie.Ei bine, la un telefon cel mai mult curent consumă procesorul. P6 Quad având un procesor Quad Core realizat în tehnologia de 28nm consumă curent puţin aşadar; telefonul P6 subţire cu cheltuială minimă se ţine şi bateria încărcată ţine mult şi bine.