Adidaşi Adidas

În vreme ce unii dau o fugă în oraş după domnişoare pentru că nu mai au nici un loc gol de parcare alţii dau o fugă prin parc printre domnişoare care stau cuminţi pe bancă şi admiră bărbaţii sportivi.

Ei bine,orice bărbat care ştie că va fi admirat de domnişoare va căuta să pună pe el ceva ce-l avantajează în privinţa aspectului.
Din punctul meu de vedere cel mai important pentru un bărbat când aleargă este ce poartă în picioare, atât pentru el care trebuie să te simtă comod cât şi pentru vre-o eventuală admiratoare despre care se ştie că sunt ca şi pisicile, atente mai întâi la ce se mişcă, în acest caz la picioarele alergătorului.

Nu ştiu alţii cum sunt dar eu votez mereu cu adidaşi Adidas. În primul rând  pentru că firma Adidas are aşa un prestigiu încât lumea numeşte încălţămintea sport pur şi simplu Adidas.În al doilea rând pentr că sunt cei mai comozi iar în al treilea rând pentru că arata nemaipomenit de bine.

Ştim că şi alte multe firme produc încălţăminte sport însă cei de la Adidas sunt lucrătură nemţească şi asta spune totul.Desigur şi Puma sunt lucrătură nemţească pentru că fondatorul Adidas( pe care îl chema Adi Dassler) a fost frate cu fondatorul Puma pe care îl chema Rudolf Dassler şi care n-a putut să-şi pună numele la firmă Rudas pentru că suna ciudat. Când am citit prima dată despre ei mi-am amintit de reclama aceea la Twix, se pare că viaţa bate filmul.Deşi s-au despărţit din 1940 atât Adidas cât şi Puma continuă să domine piaţa mondială de articole sport.Totuşi dacă e să aleg între cele două mărci aleg Adidas pentru că....pentru că e mai pe gustul meu.