Şi am să mă mut

Am lăsat-o cam încetuc cu blogul pentru că nu ştiu, am ajuns la un moment în care sau mă mut sau nu mă mai joc.Blogosfera evoluează mereu.Când m-am apucat de blogging nu prea ştiam cu ce se mânâncă, habar nu aveam ce e acela pagerank, ce e acela web design sau cât ar trebui să fie traficul unui blog pentur a fi considerat un blog cunoscut.

În prezent mi-am luat un domeniu dar habar nu am unde să îmi caut găzduire sau cum să fac să fiu găzduit pe blogspot dar cu domeniu.ro şi timpul, vai, timpul acesta s-a contractat în ultimul timp mai mult decât a crezut Einstein că e posibil.

În orice caz când o să prind puţin timp liber o să lansez pe mările internetului noul blog pe care îmi propun să nu fac deloc politică, să nu fac deloc reclamă la nimnic şi să găsesc o nişă despre care să scriu.

A, şi să nu uit. N-o să scriu despre social media. Sunt o grămadă de mari bloggeri care scriu aproape numai despre social media.Or fie ei mari bloggeri în ochii lor sau al altor bloggeri însă să te dai blogger, sau A-lister cum se mai numesc ei şi tu să scrii doar despre social media e ca şi cum ai fi mare chirurg operându-te singur sau eventual operând doar colegii. E o metodă bună să atragi comentarii pe blog şi să fii preluat de alte bloguri scriind despre blogging.E si normal ca bloggerii sa fie interesati de social media, să te citească,pe deasupra bloggerii sunt şi mari comentaci şi "lăicuitori" , sheruitori şi aşa mai departe aşa că o postare despre social media va fi încărcată cu comentarii şi de toate ca un pom de crăciun.Problema este că blogurile adevărate sparg limitele blogosferei şi atrag public de pe mările internetului, de oriunde creând comunităţi virtuale în jurul lor compuse din tot felul de oameni, nu doar bloggeri.