Ce este airsoftul si de unde ne putem cumpara arme?

In Bucovina in copilarie ne jucam de-a partizanii. Era varianta locala a jocului "hotii si vardistii" iar numele era rezultatul intrarii in folclorul popular al luptatorilor anticomunisti din Bucovina. Armele erau simple bete in forma de pistol sau uneori vreun pistol de jucarie iar regulile simple, te-am vazut si am zis primul"pac" inseamna ca te-am impuscat. Tine de onoarea ta daca recunosti ca ai fost impuscat sau nu...In vreme ce noi jucam asfel de jocuri in Japonia, tara tehnologiei, cineva inventa airsoftul.

Aisoftul este asadar un "joc cu impuscaturi" doar ca spre deosebire de jocurile noastre este practicat de catre adulti si foloseste replicile unor arme adevarate care trag cu bile de plastic si cu destul de multa precizie. Partea frumoasa a acestui joc sunt tocmai armele de airsoft care in general pot reproduce orice tip de arma de foc adevarata asa ca iti poti cumpara de la pistol airsoft pana  la snipere sau  celebrele Kalashnikov. In plus, pentru ca adrenalina sa fie maxima actiunea jocului de airsoft are loc de obicei in locuri adecvate acestui tip de sport cum ar fi foste fabrici sau uzine sau chiar in unitati militare care au devenit ruine.
ti procura legal si fara nici un fel de aprobare de la un simplu

Daca ai fi vrut sa practici airsoft in Romania acum 15 ani probabil era ceva mai greu pentru ca nu gasesti un magazin de airsoft in fiecare oras. Din fericire insa traim in era comertului online in care am ajus sa comandam online produse de la magazinele aflate la noi in cartier.

Airsoft6 este un magazin online aflat in Constanta. Chiar daca pentru unii Constanta inseamna celalt capat de tara datorita firmelor de curierat c in 24 de ore de la comanda puteti avea produsul acasa.
   Airsoft6 este asadar un magazin de nisa care are un site bine pus al punct, pe care nu te ratacesti cautand produsul si unde poti gasi de la bile airsoft sau echipamente de airsoft pana la pistoale si alte replici de airsoft sau chiar poti avea parte de consultanta sau informatii in ce priveste jocul sau armele de airsoft. De asementi tot de la ei poti cumpara piese sau poti sa trimiti echipamentul la ei in service pentru reparatii, lucru mai rar intalnit la magazinele online si care denota faptul ca oamenii care detin acesti magazin sunt pasionati de ceea ce fac.