De ce romanii din strainatate voteaza cu Iohannis.

Am văzut oameni  la TV care se întrebau aşa suspect, ce o fi cu acei români care au aşteptat în străinătate şi 8 ore ca să poată vota. Nu au fost cumva plătiţi să facă asta? Dincolo de faptul că aceste întrebări sunt o jignire, răspunsul vine tocmai din felul de a fi a acestor români. Ei pur şi simplu sunt dispuşi să facă eforturi mai pentru a trăi mai bine, acesta este motivul pentru care au plecat la mii de kilometri de casă, acesta este motivul pentru care au stat ore în şir la cozi nesfârşite pentru ca majoritatea dintre ei sa voteze cu Iohannis.

Socrul meu e un om credincios de 68 de ani si locuieste la Londra. Duminica in loc sa mearga la biserica cum merge de obicei si-a luat cu el pastilele, coxartroza si varicele si a mers la vot. A stat 8 ore la coada, cu durere si a votat împotriva lui Ponta. Căci nici lui Dumnezeu nu-i place minciuna şi imoralitatea. Acesta e motivul pentru care el voteaza cu Iohannis în turul II. Mai mult decât motivul contează însă dorinţa de a vota. Dacă toți cei din ţară ar ține la fel de mult la dreptul lor de a vota atunci politicienii corupți n-ar mai avea de la cine cumpăra voturi și peste câţiva ani s-ar trăi şi aici ca în occident iar noi sau copiii noştri nu vom mai fi nevoiţi să plecăm.

Scrisoare către votanții lui Iohannis

Dacă îţi doreşti ca Iohannis să ajungă preşedinte citeşte acest mesaj până la sfârşit.

Din cei aproape 3 milioane de români de toate vârstele şi din toate categoriile sociale care l-au votat pe Klaus Iohannis există cel puţin un milion de oameni care au un un apropiat, fie el coleg, rudă, prieten, sau vecin care nu a mers să voteze în primul tur de scrutin pentru că pur şi simplu nu l-a interesat sau nu s-a hotărât pe cine să aleagă.

Dacă fiecare din cei 1 milion de oameni îi cere acelui apropiat ca duminică 16 noiembrie să-l ajute să-şi îndeplinească o dorinţă, aceea de a-l avea pe Klaus Iohannis președinte vom avea un milion de oameni în plus la vot, ceea ce ar fi suficient pentru Iohannis ca să fie ales preşedinte  cu o victorie zdrobitoare și fără compromisuri electorale. 
   Nu trebuie sa facem politică, nici să convingem sau să-i criticăm pe votanții lui Ponta. Trebuie doar să cerem ajutorul unor oameni care până acum au stat pe margine. În mod normal orice om e gata să ofere jumătate de oră din timpul lui pentru a ajuta un apropiat să-și îndeplinească o dorință.
 
 Pentru Dumnezeu, suntem în stare să dăm ani din viaţa noastră  muncind pentru a avea şansa să trăim mai bine şi nu suntem în stare să dăm jumătate de oră dintr-o zi de duminică pentru a avea un preşedinte care să ne dea o speranţă de mai bine şi care să dea un alt aer felului în care se conduce ţara?Dacă va doriti ca pe 16 noiembrie sa fie ales presedinte Klaus Iohannis si nu Victor Ponta trimiteţi link-ul pe mail la minimum 4 persoane sau dati share pe facebook şi încercaţi să aduceţi la vot pentru Iohannis cel puţin o persoanăm care nu a fost în turul I.

P.S. Nu sunt membru vreunui partid politic și nici nu am participat pana acum la campania lui Iohannis însă mă sperie gândul că datorită dezinteresului meu sau al altora Victor Ponta ar putea ieși președinte.